Η Ναόμι Οσάκα αποτέλεσε έμπνευση για χαρακτήρα manga

Η Ναόμι Οσάκα αποτέλεσε έμπνευση για χαρακτήρα manga Facebook Twitter
EPA
0

Η σταρ του τένις Ναόμι Οσάκα αποτέλεσε έμπνευση για ένα νέο χαρακτήρα manga που θα κάνει ντεμπούτο στο περιοδικό Nakayoshi τον επόμενο μήνα.

Η 23χρονη Γιαπωνέζα, κάτοχος τριών τίτλων Γκραν Σλαμ, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Twitter τα μεγάλα νέα, δημοσιεύοντας φωτογραφία του νέου χαρακτήρα, που έχει ροζ μαλλιά, φορά πορτοκαλί καπέλο και βέβαια κρατά ρακέτα. Η αδελφή της, Μαρί Οσάκα, συνέβαλε στη δημιουργία αυτού του χαρακτήρα.

«Μεγαλώνοντας διαβάζοντας manga και παρακολουθώντας anime ήταν κάτι που έφερε πάρα πολύ κοντά εμένα και την αδελφή μου, οπότε αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό και για τις δύο μας», έγραψε η Ναόμι Οσάκα στην ανάρτησή της. Η «Unrivalled Naomi Tenkaichi» θα κάνει το ντεμπούτο της στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 28 Δεκεμβρίου.


Η πρώτη απόπειρα να γίνει κινούμενο σχέδιο η τενίστρια δεν είχε πάει καθόλου καλά. Η εταιρεία νουντλς Nissin είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις γιατί σε διαφήμιση κινουμένων σχεδίων είχε εμφανίσει την Οσάκα με λευκό δέρμα. Η ίδια είπε αργότερα ότι η εταιρεία της ζήτησε αμέσως συγγνώμη για αυτό.

Η Οσάκα, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις αυτή τη στιγμή, φέτος έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, εκθρονίζοντας την Σερένα Γουίλιαμς.

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM