ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η εξομολόγηση του Μέσι για τη μάχη του με τον κορωνοϊό - «Δεν μπορούσα να τρέξω»

Η εξομολόγηση του Μέσι για τη μάχη του με τον κορωνοϊό - «Δεν μπορούσα να τρέξω» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/Yoan Valat
0

Για το πώς βίωσε την Covid-19 μίλησε, για πρώτη φορά, ο Λιονέλ Μέσι, αποκαλύπτοντας πως υπέφερε για αρκετό διάστημα από τις επιπτώσεις της μόλυνσης. 

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, που νόσησε τον Ιανουάριο, μίλησε στο TYC Sports για τα επίμονα συμπτώματα του κορωνοϊού αλλά και την προσπάθεια του να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του. 

Αρχικά εμφάνισε μερικά από τα κλασικά συμπτώματα του ιού: πονόλαιμο, πυρετό και βήχα. Ωστόσο, όταν υποχώρησαν αυτά, εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα. 

«Με άφησε με επιπτώσεις στα πνευμόνια μου. Επέστρεψα και επί 1,5 μήνα δεν μπορούσα να τρέξω γιατί είχαν επηρεαστεί τα πνευμόνια μου» είπε. 

Πίεσε τον εαυτό του να επιστρέψει στο γήπεδο, αλλά αυτό απλώς επιδείνωσε τα συμπτώματά του. 

«Επέστρεψα νωρίτερα από ό,τι έπρεπε και επιδεινώθηκε γιατί γύρισα πολύ γρήγορα και αυτό με πήγε πίσω. Αλλά, δεν άντεχα άλλο, ήθελα να τρέξω, να προπονηθώ. Ήθελα να συνεχίσω. Και στο τέλος, χειροτέρεψα». 

Όταν άρχισε να στέκεται στα πόδια του, η ομάδα του έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

«Συνέβη αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό μας σκότωσε. Σκότωσε εμένα και όλη την ομάδα και όλο το Παρίσι, γιατί είχαμε μεγάλα όνειρα στη διοργάνωση» συμπλήρωσε και συνέχισε: «Και ο τρόπος με τον οποίο συνέβη, το παιχνίδι, το αποτέλεσμα, ήταν γροθιά». 

Με πληροφορίες από CNN

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ