To χρυσό παπούτσι στο Μέσι.

To χρυσό παπούτσι στο Μέσι. Facebook Twitter
0

Διακρίσεων συνέχεια για το σωτήρα του ποδοσφαίρου, για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια ο πλανήτης Γη, για το καμάρι της Βαρκελώνης και της Καταλονίας, Λιονέλ Μέσι. Ο Μέσι με τα 34 γκολ που πέτυχε πέρσι στο ισπανικό πρωτάθλημα βγήκε φυσικά πρώτος σκόρερ όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη αφού κανείς άλλος δεν βρέθηκε να τον περάσει στην ειδική βαθμολογία για τον πρώτο σκόρερ ανάμεσα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αναδείχθηκε  κορυφαίος και παρέλαβε χτες το βραβείο του σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη. Ο Αργεντίνος μάγος με αυτή του τη  διάκριση έγινε ο 4ος ποδοσφαιριστής στον κόσμο που έχει κερδίσει τις τρεις σημαντικότερες ατομικές διακρίσεις αφού πέραν του Χρυσού Παπουτσιού, έχει ήδη κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα και τον τίτλο του  Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς. Οι άλλοι τρεις που το έχουν καταφέρει είναι ο Ρονάλντο, ο Βαν Μπάστον και ο ΚριστιάνοΡονάλντο. Να θυμίσουμε πως παλιότερα στην Ελλάδα ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος έπαιρνε δώρο μια ΤΟΥΟΤΑ CELICA, κάτι που έχει σταματήσει να γίνεται βέβαια τα τελευταία χρόνια ίσως λόγω της κρίσης.



.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM