Χρυσά μετάλλια από Καραλή, Πεσιρίδου, Σκαρβέλη στο Πράβετς

Χρυσά μετάλλια από Καραλή, Πεσιρίδου, Σκαρβέλη στο Πράβετς Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επτά ακόμη μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κατά την 2η ημέρα των αγώνων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Τα μετάλλια αυτά προστίθενται στα άλλα επτά της 1ης ημέρας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 14.

Πιο συγκεκριμένα, οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν χτες 3 χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 2 χάλκινα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε την παρουσία του στην διοργάνωση στην πρώτη θέση του άλματος επί κοντώ με καλύτερη προσπάθεια στα 5,66. Δεύτερος τερμάτισε με 5,45 ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος.

Σπουδαία επίδοση που της έδωσε χρυσό μετάλλιο και πρόκριση στο Παγκόσμιο της Ντόχα είχε η Σταματια Σκαρβέλη (71,33μ.) ενώ «χρυσή» στα 100 μέτρα με εμπόδια ήταν η Ελισάβετ Πεσιρίδου (13,11"). Στην δεύτερη θέση, τέλος, στο μήκος με 6,41μ. τερμάτισε η Έφη Κολοκυθά.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM