Χάλκινο μετάλλιο ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό F54

Χάλκινο μετάλλιο ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό F54 Facebook Twitter
Μανώλης Στεφανουδάκης/ Φωτ.: Glomex
0

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μανώλης Στεφανουδάκης στον τελικό του ακοντισμού κατηγορίας F54 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης, ο οποίος είχε κερδίσει χρυσό μετάλλιο στο Ρίο το 2016 και χάλκινο στο Λονδίνο το 2012, πρόσθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή του, κατακτώντας το χάλκινο με ρίψη 30.13 μέτρων στη δεύτερη προσπάθειά του.

Οι υπόλοιπες προσπάθειες του Στεφανουδάκη ήταν στα 28.38μ, 29.36μ, 28.54μ, και 28.30μ, ενώ η τελευταία του ήταν άκυρη.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρώσος Ιβάν Ρεβένκο, που αγωνίζεται υπό ουδέτερη σημαία, με επίδοση 30.77 μέτρα, ενώ το αργυρό κέρδισε ο Μεξικανός Εντγκαρ Φουέντες με 30.53 μέτρα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αθλητισμός / ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

«Εξεδόθησαν αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ που δικαίωνε πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για την 5μελη ΚΕΔ/ΕΟΚ και απέρριπτε τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης σύνθεσης» - Ολόκληρη η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM