Γράφει ιστορία ο Τσιτσιπάς: Πέρασε στους «16» του Αυστραλιανού Open απέναντι στον Φέντερερ

Γράφει ιστορία ο Τσιτσιπάς: Πέρασε στους «16» του Αυστραλιανού Open απέναντι στον Φέντερερ Facebook Twitter
0

Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κέρδισε τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «16» του Australian Open, όπου θα βρεθεί απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε με 6-3, 3-6, 7-6(7), 6-4 τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, που είναι Νο20 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά, που γράφει ιστορία, αφού εκτός ότι έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που καταφέρνει να περάσει στους «16» καλύτερους του τουρνουά, έγινε ο πρώτος, που καταφέρνει να προκριθεί στον 4ο γύρο δυο διαφορετικών Grand Slam διοργανώσεων, μετά το Wimbledon πέρυσι, όπου αποκλείστηκε από τον Τζον Ίσνερ.

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την νίκη του:


Στους «16» της διοργάνωσης θα συναντήσει τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ. Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων μετράει 25 σερί νίκες επί αυστραλιανού εδάφους και στοχεύσει στην τρίτη σερί κατάκτηση του τίτλου.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Κυριακής (20/1 – 01:00).

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ