Γουίμπλετον: Νίκη στο διπλό για τη Σάκκαρη και την Άιλα Τομλιάνοβιτς

Γουίμπλετον: Νίκη στο διπλό για τη Σάκκαρη και την Άιλα Τομλιάνοβιτς Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Στην επόμενη φάση του τουρνουά του Γουίμπλετον πέρασαν η Μαρία Σάκκαρη και η συμπαίκτριά της Άιλα Τομλιάνοβιτς μετά τη σημερινή τους νίκη. 

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια και η Αυστραλή παρτενέρ της επικράτησαν νωρίτερα σήμερα των Λούσι Χραντέκα από την Τσεχία και Αντρέα Κλέπατς από τη Σλοβενία με 6-3, 6-2.  

Οι δύο παίκτριες προηγήθηκαν με 5-0 στο πρώτο σετ του αγώνα, γεγονός που καθόρισε το παιχνίδι, πατά την προσπάθεια των Χραντέκα και Κλέπατς να επιστρέφουν μειώνοντας τη διαφορά στα δύο γκέιμ, στο 5-3. Το δεύτερο σετ έληξε με 6-2 και έτσι η Σάκκαρη και η Τομλιάνοβιτς πήραν την πρόκριση σε λιγότερο από μια ώρα.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να αγωνίζεται και στο μονό, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Σβιτόλινα από την Ουκρανία για τον 3ο γύρο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ