ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ήδη με άλλαξε το μωρό, είμαι πιο ώριμος - Θα είναι όπως ο μπαμπάς του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ήδη με άλλαξε το μωρό, είμαι πιο ώριμος - Θα είναι όπως ο μπαμπάς του Facebook Twitter
0

Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την προετοιμασία των Μιλγουόκι Μπακς αλλά και πώς νιώθει που θα γίνει πατέρας.

Πριν από μερικές ημέρες, η σύντροφος του Greek Freak, Μαράια, αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι είναι έγκυος. «Baby freak, έρχεται σύντομα!», έγραψε στην ανάρτησή της, στην οποία διακρίνεται επίσης η φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ήδη με άλλαξε το μωρό, είμαι πιο ώριμος - Θα είναι όπως ο μπαμπάς του Facebook Twitter

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε χθες για πρώτη φορά για τα συναισθήματά του τώρα που θα γίνει πατέρας, πώς το βιώνει μέχρι στιγμής, σχολιάζοντας πως έλεγαν πόσο ώριμος ήταν, κάτι που τώρα έχει αλλάξει.

«Δεν ακολουθώ την κοπέλα μου στο Instagram. Δεν ξέρω αν το πόσταρε. Δεν έχω δει κοιλίτσα ακόμα, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό», αστειεύτηκε ο Έλληνας αθλητής. Και συνέχισε: «Πλάκα κάνω. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δεν θέλω να μιλάω πολύ γιαυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη το ίδιο και τα αδέλφια μου».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως δεν ξέρω πότε ακριβώς γεννάει η Μαράια, ωστόσο επιβεβαίωσε πως θα υπάρξουν σίγουρα σχετικά προϊόντα για μωρά. «Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom freaks και ταιριαστά αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του», πρόσθεσε. 

«Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι' αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει», συνέχισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ σε ερώτηση αν προτιμά αγόρι, επειδή στις δηλώσεις του μιλούσε συνεχώς σε αρσενικό γένος, απάντησε: «Δεν θα το συζητήσω αυτό. Ελπίζω να έχει υγεία και μια σπουδαία ζωή».

Δείτε το βίντεο:


Αθλητισμός
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

Αθλητισμός / Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

«Μπορεί να είμαστε μικροί σαν Ελλάδα και άλλοι να νιώθουν τεράστιοι μπροστά μας, αλλά για μας μετρά η ελληνική ψυχή», δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος
LIFO NEWSROOM