Γενικός γραμματέας της UEFA ο Θόδωρος Θεοδωρίδης

Γενικός γραμματέας της UEFA ο Θόδωρος Θεοδωρίδης Facebook Twitter
0

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης είναι και επίσημα ο νέος Γενικός Γραμματέας UEFA, όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.


Ο Θεοδωρίδης θα αντικαταστήσει τον Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ανέλαβε την προεδρία της FIFA.

Κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής, η αρμόδια επιτροπή δεν αποφάσισε την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, στη θέση του Μισέλ Πλατινί που έχει τιμωρηθεί. Η UEFA αποφάσισε να περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης από το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, στο οποίο έχει προσφύγει ο Γάλλος παράγοντας.

Αν η απόφαση του CAS είναι αρνητική για τον Πλατινί, τότε θα πρέπει και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να προχωρήσει σε εκλογές. Μέχρι τότε χρέη προέδρου εκτελεί ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Aνχελ Μαρία Βιγιάρ.

Επίσης έγινε γνωστό ότι η τεχνολογία γραμμής (goal line) θα εφαρμοστεί στον εφετινό τελικό του Champions League, στο Μιλάνο, αλλά και σε αυτόν του Europa League, στη Βασιλεία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμμανουήλ Καραλής: Στον τελικό του επί κοντώ με 5,60μ- «Μαμά, ρίξε ένα ξεμάτιασμα»

Αθλητισμός / Εμμανουήλ Καραλής: Στον τελικό του επί κοντώ με 5,60μ- «Μαμά, ρίξε ένα ξεμάτιασμα»

Ο Καραλής άφησε το αρχικό ύψος (5.25μ) και μπήκε απευθείας στο 5.45μ, όπου στην πρώτη του προσπάθεια γλίστρησε το κοντάρι του στη βαλβίδα και έπεσε στο στρώμα και έπειτα εκτός στρώματος
NEWSROOM