Ενθουσιασμός για τον Τσιτσιπά σε εκδήλωση της UNICEF

Ενθουσιασμός για τον Τσιτσιπά σε εκδήλωση της UNICEF Facebook Twitter
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει στο Miami Open και πήρε μέρος λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά σε εκδήλωση της UNICEF μαζί με άλλους διάσημους τενίστες. 

Δεκάδες μαθητές αποθέωσαν τον Τσιτσιπά και τους άλλους αθλητές. 

Εκτός από τον Έλληνα τενίστα, στην εκδήλωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων ο Νικ Κύργιος, ο Μάριν Τσίλιτς και η Πέτρα Κβίτοβα.

Ο Τσιτσιπάς, νούμερο 10 στην κατάταξη της ATP αυτή τη στιγμή, είπε στους μαθητές πως το να ξεπεράσει την κακή οικονομική συγκυρία ήταν από τα μεγαλύτερα εμπόδιο στα πρώτα βήματα της καριέρας του. 

«Η Ελλάδα είχε οικονομικά προβλήματα την περίοδο που μεγάλωσε οπότε δεν ήταν εύκολο να κυνηγήσω το όνειρο μου», είπε. 

«Αυτές οι συνθήκες με κράτησαν πίσω, όμως ήμουν τυχερός που η οικογένεια μου με βοήθησε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Ήταν επίσης δύσκολο να μη μπορώ να βλέπω συχνά την οικογένεια μου όταν ξεκίνησα να ταξιδεύω για το τένις. Ευτυχώς ο πατέρας μου ταξίδευε μαζί μου, όμως μου έλειπε η μητέρα μου, τα αδέρφια μου και οι παππούδες μου», κατέληξε. 

Οι αγώνες του Miami Οpen ξεκινούν σήμερα.
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM