Ένταση και φωτοβολίδες στο ΟΑΚΑ

Ένταση και φωτοβολίδες στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
4

Παρά τα δρακόντεια μέτρα η "γιορτή του ποδοσφαίρου" δεν έχει κάνει καλή έναρξη. Εντός του ΟΑΚΑ υπάρχει ένταση και νωρίτερα οι οπαδοί έριξαν φωτοβολίδες και βαρελότα στον αγωνιστικό χώρο. Ένταση προκλήθηκε και όταν κάποιοι θεατές άφησαν τις θέσεις τους και προσπάθησαν αν εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. 

Λίγο πριν δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και των ΜΑΤ ενώ η ανταλλαγή φωτοβολίδων συνεχίζεται.

Δύο περίπου ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκια πέταξαν φωτοβολίδα σε σταθμευμένο περιπολικό επί της Κηφισίας έξω από το ΟΑΚΑ προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. Ακολούθησε καταδίωξη και έγιναν 4 συλλήψεις ενώ συνολικά από το πρωί 18 άτομα έχουν οδηγηθεί σε Αστυνομικά Τμήματα για περιορισμένης έκτασης επεισόδια σε όλη την Αθήνα.

Ένταση και φωτοβολίδες στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter

Η Αστυνομία έχει επιστρατεύσει ακόμη και ελικόπτερο για τις περιπολίες ενώ γίνεται προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ολοκληρωθεί ομαλά η είσοδος όλων των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ.

φωτο και βίντεο από gazzetta.gr\enikos.gr

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM