Ενισχύονται με 12 εκατ. ευρώ τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία

Ενισχύονται με 12 εκατ. ευρώ τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία Facebook Twitter
Ενισχύονται με 12 εκατ. ευρώ τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία
0

Την ενίσχυση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων με 12 εκατ. ευρώ ανακοίνωσαν ο υπουργός Οικονομίας και ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Σήμερα, αξιοποιούμε τον πρόσθετο ταμειακό χώρο που έχει δημιουργηθεί, για να κάνουμε πράξη άλλη μία κυβερνητική πρωτοβουλία» επισήμανε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

«Προχωράμε στη στήριξη των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων. Διαθέτουμε συνολικά για τον σκοπό αυτό 12 εκατ. ευρώ. Το ποσό θα διανεμηθεί απευθείας στα σωματεία, με διαφανή, αντικειμενικά και δίκαια κριτήρια, μέσα από το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.

«Είναι γεγονός ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί βασικό πυλώνα κοινωνικής δραστηριότητας. Στηρίζεται και θα συνεχίσουμε την πολιτική ανάπτυξής του. Είναι στις προτεραιότητες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της Κυβέρνησης μας», τόνισε από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, επανέλαβε μεταξύ άλλων ότι η χώρα διεκδικεί πόρους για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ