Απεργία την Πρωτομαγιά

«Έκλεισε» στην Παρί ο Μέσι - Το απόγευμα στην Πόλη του Φωτός

«Έκλεισε» στην Παρί ο Μέσι - Το απόγευμα στην Πόλη του Φωτός Facebook Twitter
EPA
0

Τριετές συμβόλαιο (2+1 χρόνια) με ετήσιες απολαβές 35 εκατομμύρια ευρώ είναι το χρυσό συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την νέα του ομάδα, την Παρί Σεν Ζερμαίν.

Ο 34χρονος επιθετικός θα λαμβάνει περίπου 3 εκατ. το μήνα ενώ μεταβαίνει ήδη σήμερα στο Παρίσι, σύμφωνα με πληροφορίες προκειμένου να γίνει αύριο η επίσημη παρουσίασή του.

Την είδηση της μεταγραφής επιβεβαίωσε ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε στην La Sexta.

Η Γαλλική L' equipe ήδη ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ο Μέσι μόλις την Κυριακή έδωσε συνέντευξη τύπου αποχαιρετώντας με κλάματα την Μπαρτσελόνα, την ομάδα του επί δύο σχεδόν δεκαετίες. Ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος ότι έκανε τα πάντα για να μείνει αλλά λόγω κάποιων κανονισμών της La Liga, το κλαμπ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

«Προσφέρθηκα να μειώσω (τον μισθό) στο 50%. Η είδηση ότι ζήτησα 30% είναι ψευδής. Έκανα τα πάντα», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ενώ διευκρίνισε ότι ακόμα δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι φεύγει και αλλάζει εντελώς η ζωή του.

«Δεν μπορώ να πω τι σκέφτομαι. Δεν έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι φεύγω και αλλάζω εντελώς τη ζωή μου. Από τα 16 είμαι στην πρώτη ομάδα και τώρα θα αλλάξουν όλα, ειδικά για την οικογένειά μου, διότι πίστευαν ότι θα παραμείνουν στην πόλη. Ξέρω ότι θα είμαστε ok, θα είναι δύσκολη αλλαγή, όμως πρέπει να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε» είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της Παρί.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ