Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Υποδέχθηκαν με καπνογόνα Κροάτες χούλιγκαν που αποφυλακίστηκαν

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Υποδοχή με καπνογόνα στην Κροατία για τους χούλιγκαν που αποφυλακίστηκαν Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Επέστρεψαν στην Κροατία οι πρώτοι χούλιγκαν της Ντίναμο Ζάγκρεμπ που είχαν συλληφθεί μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και δεκάδες μέλη των «Bad Blue Boys» τους υποδέχθηκαν με καπνογόνα.

Δεκάδες Κροάτες υποδέχτηκαν τους χούλιγκαν με καπνογόνα και ενθουσιασμό στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ, τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα κροατικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται ομάδα ατόμων να ανάβει καπνογόνα και να φωνάζει, μεταξύ άλλων, το όνομα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Χτες, αποφυλακίστηκαν συνολικά 30 Κροάτες. Συνολικά, αιτήσεις άρσης της προσωρινής κράτησής τους είχαν υποβάλει 95 κατηγορούμενοι. Οι αιτήσεις των υπολοίπων 65 θα κριθούν τις επόμενες ώρες. 

Υπενθυμίζεται πως τον προηγούμενο μήνα ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο 35χρονος Έλληνας οπαδός μετά την απολογία του για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. 


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς η απαγόρευση των τρανς γυναικών θα μπορούσε να επηρεάσει όλες τις γυναίκες αθλήτριες

Η νέα πολιτική της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για γενετικό έλεγχο των αθλητριών, που στοχεύει στον αποκλεισμό τρανς γυναικών, προκαλεί αντιδράσεις, καθώς ειδικοί και αθλήτριες προειδοποιούν ότι μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τις τρανς και intersex γυναίκες, αλλά συνολικά τη συμμετοχή όλων των γυναικών στον αθλητισμό
THE LIFO TEAM