Δεν θα γίνει λόγω επεισοδίων το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δεν θα γίνει λόγω επεισοδίων το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Facebook Twitter
Η εικόνα του γηπέδου μετά την ανακοίνωση πως το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν θα διεξαχθεί - Φωτό από gazetta.gr
3

Δεν θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Παππάς, ενημέρωσε τους δύο αρχηγούς ότι ο αγώνας δεν θα αρχίσει για λόγους ασφαλείας, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

 

Λίγο μετά από την άφιξή τους στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εκτόξευσαν φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο. Το βεγγαλικό πέτυχε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια τα οποία συνεχίζονται:



Το pamesports.gr μεταδίδει πως  οπαδοί του Παναθηναϊκού άναψαν φωτιές στο γήπεδο ενώ υπήρξαν και μάχες σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπασαν την πόρτα της Θύρας 13 και εισέβαλαν στο γήπεδο ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν κάνει χρήση χημικών.

Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι αποπνικτική. Από τα δημοσιογραφικά είναι αδύνατον κανείς να δει την Θύρα 13. Η Αστυνομία έχει κάνει χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Κλειστή είναι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας από την Πατησίων με απόφαση της Αστυνομίας. Τα επεισόδια πριν από την προγραμματισμένη σέντρα του ματς έξω από τη Λεωφόρο

Ένταση επικράτησε όμως και έξω από το γήπεδο καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, γύρω στις 17.30 σημειώθηκαν τα πρώτα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού που προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια στη θύρα 12 και αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι νεαροί οπαδοί που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από το γήπεδο στους γύρω δρόμους, είχαν ανάψει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ κατά διαστήματα υπήρχαν αψιμαχίες με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πριν από λίγο στο γήπεδο:

Δεν θα γίνει λόγω επεισοδίων το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Facebook Twitter
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Αγαπητή LIFO,Το "ντοκουμέντο" με τον φλεγόμενο κάδο είναι tweet που έχει αναρτηθεί στις 17 Νοε, 2015.Παρακαλώ να διορθωθεί το αθώο αυτό λάθος, γιατί εφόσον μπήκατε τη διαδικασία για αθλητικό ρεπορτάζ, κάντε το τουλάχιστον σωστά.Ευχαριστώ[ΑΠΑΝΤΗΣΗ LIFO: Έχετε δίκιο κι ευχαριστούμε για την επισήμανση. Διορθώθηκε. :)]