ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βίντεο: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκτησε τη δική του σειρά στο Tennis Channel

Βίντεο: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκτησε τη δική του σειρά στο Tennis Channel Facebook Twitter
EPA
0

Μετά τα vlog, στα οποία καταγράφει πολλές πτυχές της καθημερινότητάς του αλλά και τις σκέψεις του- τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκτησε και τη δική του σειρά, στο Tennis Channel.

Ο 23χρονος που βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ανακοίνωσε την είδηση μέσω των social media. Ο τίτλος της σειράς είναι «Dear Fans» και το πρώτο επεισόδιο ήδη προβάλλεται στο Tennis Channel.

Η σειρά καταγράφει τη ζωή του Στέφανου Τσιτσιπά εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως φαίνεται από το τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα. Στην ανάρτησή του, ο τενίστας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του γιατί θα μπορεί να μοιράζεται με τους φαν του «τη ζωή και τα πάθη μου εντός και εκτός κορτ».


Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την πρεμιέρα του στο Αυστραλιανό Όπεν και δήλωσε έκπληκτος για την ευκολία με την οποία ξεπέρασε το «εμπόδιο» του Ζιλ Σιμόν στον πρώτο γύρο.

Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε 1 ώρα και 32 λεπτά για να επικρατήσει του Γάλλου με 6-1, 6-2, 6-1. Ο επόμενος αντίπαλός του- την Πέμπτη- θα είναι ο Θανάσης Κοκκινάκης, ο ελληνικής καταγωγής τενίστας που αγωνίζεται με τα χρώματα της Αυστραλίας.

«Δεν ξέρω τι να πω. Προφανώς δεν περίμενα να έρθει τόσο εύκολα. Ήμουν έκπληκτος. Πιστεύω ότι έπαιξα ένα εντυπωσιακό ματς από την αρχή ως το τέλος», είπε ο Τσιτσιπάς για τη νίκη του επί του Σιμόν.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ