Αυστραλιανό Open: Αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη - «Απογοητευτική η εμφάνισή μου»

Αυστραλιανό Open: Αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη - «Απογοητευτική η εμφάνισή μου» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΑ
0

Στην «φάση των 16» σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη.

Μετά από μία ώρα και 37 λεπτά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε 7-6(0), 6-3 από την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα (Νο 21 στον κόσμο) και αποχαιρέτησε πρόωρα το πρώτο Grand Slam της χρονιάς. 

Η νεαρή Αμερικανίδα, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, καθώς έκανε break με το καλημέρα και προηγήθηκε 2-0 και 3-2. Σ΄ εκείνο το χρονικό σημείο, η Σάκκαρη «έσπασε» το σερβίς της Πεγκούλα και ισοφάρισε, αλλά η Αμερικανίδα «απάντησε» άμεσα με τον ίδιο τρόπο και πήρε εκ νέου το προβάδισμα για να προηγηθεί με 5-4. Ομως Σάκκαρη, δεν παράτησε το σετ και με νέο break ισοφάρισε σε 5-5 για να φθάσουμε στο tie brak, όπου η Πεγκούλα ήταν εντυπωσιακή και το κατέκτησε χωρίς να χάσει πόντο!

Στο δεύτερο σετ, οι δύο αθλήτριες κρατούσαν το σερβίς τους, μέχρι το τέταρτο γκέιμ, όπου η Πεγκούλα έκανε το καθοριστικό -όπως αποδείχθηκε- break, φθάνοντας στην σπουδαία νίκη-πρόκριση με 6-3.

«Η εμφάνιση μου σήμερα, ήταν απογοητευτική. Η Τζες έπαιζε πολύ γρήγορα και δεν είχα απαντήσεις. Προσπάθησα για το καλύτερο, αλλά το παιχνίδι μου δεν ήταν ούτε κοντά στο 60%-70%. Ηταν και παραμένει απογοητευτικό», σχολίασε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και πρόσθεσε: «Ηξερα ότι η Τζες είναι πολύ καλή παίκτρια. Εννοείται πως δεν ήμουν σίγουρη ότι θα νικήσω. Ξέρω ότι δε θα κερδίζω κάθε τουρνουά που παίζω από εδώ και πέρα, μόνο και μόνο επειδή είμαι στο Top 10. Μπορούσες να δεις ξεκάθαρα, ότι η Τζες αισθανόταν πιο άνετα από εμένα. Πιστεύω ότι της αρέσουν τα γρήγορα courts. Εμένα μου αρέσει να έχω περισσότερο χρόνο, αν και τα πήγα καλά στο US Open, όπου το court ήταν πολύ γρήγορο» 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ROLAND GARROS JANNIK SINNER ΚΑΥΣΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

Αθλητισμός / Roland Garros: Αποκλείστηκε το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Jannik Sinner, έπειτα από «μάχη» με τον καύσωνα

Ο Ιταλός τενίστας προσπαθούσε να δροσιστεί με κάθε τρόπο εντός του γηπέδου, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως δεν έφταιγε η ζέστη, απλώς «δεν ήταν η μέρα του»
THE LIFO TEAM
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τα 120 εκατ. δολάρια: «Πλούτος είναι αυτό που δεν βλέπεις»

Αθλητισμός / Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα 120 εκατ. δολάρια που έχει βγάλει και την πορεία του προς το δισεκατομμύριο

Σε βίντεο του The School Of Hard Knocks, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα χρήματα που έχει βγάλει, τη ζωή πριν το NBA, τις επενδύσεις και τον στόχο του να γίνει δισεκατομμυριούχος
THE LIFO TEAM