Αυγενάκης: Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου ξεκινούν τα πρωταθλήματα, αν το αποφασίσουν οι ομοσπονδίες

Αυγενάκης: Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου ξεκινούν τα πρωταθλήματα, αν το αποφασίσουν οι ομοσπονδίες Facebook Twitter
Αυγενάκης: Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, αν το αποφασίσουν οι ομοσπονδίες (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, με την προϋπόθεση ότι θα το αποφασίσουν οι αντίστοιχες ομοσπονδίες, υποστήριξε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ εκτίμησε ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, με την προϋπόθεση ότι η πανδημία θα συνεχίσει να σημειώνει ύφεση και οι ομοσπονδίες θα δώσουν το «πράσινο φως».

«Αν όλα πάνε καλά τα σχέδια μας είναι Αρχές Μαΐου να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις για αυτούς που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μέσα Μαΐου θα ανοίξουν όλα τα γήπεδα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών και όσων αθλητών συνεχιστούν τα πρωταθλήματα τους.

Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, εφόσον το αποφασίσουν οι αντιστοιχίες ομοσπονδίες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι σταδιακά προγραμματίζεται και η άρση των περιοριστικών μέτρων. Σε ό,τι αφορά στις αθλητικές διοργανώσεις, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Χθες ο κ Αυγενάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε πει πως «Καταρχήν θα περιμένουμε τις συμβουλές των ειδικών και με βάση τις οδηγίες τους θα ξεκινήσουμε σταδιακά όπως θα γίνει και με όλη την κοινωνία και την αγορά, το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων έτσι ώστε να μπορέσουν αρχικά οι κορυφαίοι αθλητές μας που έχουν διακριθεί ή περιμένουν να διακριθούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μπουν σιγά σιγά στους χώρους προπόνησης».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Αθλητισμός / ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Η τοποθέτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς προστέθηκε σε ένα κύμα διεθνούς θλίψης για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος είχε παντρευτεί μόλις πριν από δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία και είχε τρία παιδιά
LIFO NEWSROOM
Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Αθλητισμός / Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Ο 25χρονος επιθετικός της Πέναφιελ, Αντρέ Σίλβα, βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον αδελφό του, Ντιόγκο Ζότα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες στην επαρχία Αμόρα της Ισπανίας
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αφήσει την καριέρα του στη μέση; « Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Αθλητισμός / Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτεται να αφήσει την καριέρα του στη μέση: «Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς με τον Ρογέ για τον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του αν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα στη μέση του
LIFO NEWSROOM