Ατύχημα σε αγώνα ποδηλασίας- Αθλητής έπεσε πάνω στους θεατές, 3 ποδηλάτες στο νοσοκομείο

Ατύχημα σε αγώνα ποδηλασίας- Αθλητής έπεσε πάνω στους θεατές, 3 ποδηλάτες στο νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Τρομακτικό ατύχημα συνέβη στην ποδηλασία πίστας, κατά τη διάρκεια των Αγώνων Κοινοπολιτεία στο Μπέρμιγχαμ, με έναν αθλητή να εκτοξεύεται πάνω από τα κιγκλιδώματα και να καταλήγει πάνω στους θεατές. 

Τρεις ποδηλάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα, ενώ δύο θεατές δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο ποδηλατοδρόμιο, για μικροτραυματισμούς. Ήταν ένας άνδρας που είχε εκδορές στο χέρι και ένα μικρό κορίτσι. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα συνέβη ατύχημα, με αποτέλεσμα ποδηλάτες να πέσουν στην πίστα. Ο Ματ Γουόλς προσπάθησε να τους αποφύγει και ανέβηκε στο πλάι της πίστας. Όμως, το ποδήλατό του χτύπησε σε άλλη ρόδα, με συνέπεια ο 24χρονος Άγγλος Ολυμπιονίκης να εκτοξευθεί πάνω από το κιγκλίδωμα, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο Γουόλς έπεσε μαζί με το ποδήλατό του πάνω σε θεατές. Ο Καναδός Ντέρεκ Γκι έκανε την ίδια κίνηση για να αποφύγει τους πεσμένους ποδηλάτες. Κατάφερε να μην ακολουθήσει τον Γουόλς πάνω στους θεατές, όμως έπεσε άσχημα στην πίστα. Οι δυο αθλητές, όπως και ο Μάθιου Μπόστοκ, από τη Νήσο του Μαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Ατύχημα σε αγώνα ποδηλασίας- Αθλητής έπεσε πάνω στους θεατές, 3 ποδηλάτες στο νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
Ατύχημα σε αγώνα ποδηλασίας- Αθλητής έπεσε πάνω στους θεατές, 3 ποδηλάτες στο νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

«Έπειτα από ατύχημα τρεις ποδηλάτες και δύο θεατές δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου από την ιατρική ομάδα. Οι τρεις ποδηλάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Αυτό δεν χρειάστηκε για τους δύο θεατές», δήλωσε εκπρόσωπος των Αγώνων Κοινοπολιτείας. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM