Αντετοκούνμπο: Το Μιλγουόκι είναι το σπίτι μας- Ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του

Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν την επέκταση συμβολαίου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, έως το 2028. Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ο Έλληνας σταρ του NBA ανέφερε πως «παρέμεινε σπίτι του». 

«Το Μιλγουόκι είναι το μέρος όπου ξεκίνησα την καριέρα μου, είναι το σπίτι μας, είναι όπου μεγαλώνουμε την οικογένειά μας και εκεί θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά κάθε μέρα για να κάνω περήφανους τους θαυμαστές των Μπακς», είπε για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των Μπακς Γουες, Τζέιμι, Τζίμνι και Ντι για τη συνεχή υποστήριξή τους σε εμένα και την οικογένειά μου και θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στον Τζον Χορστ που είναι ένας έμπιστος συνεργάτης και είναι δίπλα μου από την ημέρα που έφτασα Μιλγουόκι πριν από 10 χρόνια» συμπλήρωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, θα σας είμαι πάντα ευγνώμων που με εμπνέετε να είμαι ο καλύτερος μου κάθε μέρα. Μαζί, δεσμευόμαστε να κερδίσουμε και να φέρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πόλη μας. Και στους οπαδούς των Μπακς, ας το πάρουμε!» κατέληξε. 

Ο 28χρονος μπασκετμπολίστας είναι έτοιμος για την 11η σεζόν του στο ΝΒΑ, με τον ίδιο να έχει στεφθεί πρωταθλητής το 2021 με τους Μπακς. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ