Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μετά την επιστολή της Αστυνομίας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του.

Συγκεκριμένα, την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ-Ολυμπιακός, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου, στο γήπεδο της Ριζούπολης, αποφάσισε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τον Real Fm, η ΕΠΟ προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά την επιστολή της Αστυνομίας, ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του αγώνα στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Το ζήτημα του ορισμού της νέας ημερομηνίας του τελικού θα αποφασιστεί σε δεύτερη φάση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη Δευτέρα το πού και πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι. 

Την ίδια ώρα, νέα επιστολή απέστειλε ο Ολυμπιακός στην ΕΠΟ με την οποία ζητάει να γίνει ο τελικός Κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή (26/7) στο ΟΑΚΑ, αλλιώς θα κινηθεί νομικά. 

Η επιστολή του Ολυμπιακού

 

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Ολυμπιακού προς την ΕΠΟ, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν να μην αλλάξει η ημερομηνία του τελικού με την ΑΕΚ, μετά την εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ για την Ριζούπολη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλούν την Ομοσπονδία να πάρει άμεσα θέση για τα όσα συμβαίνουν ενόψει του τελικού Κυπέλλου, χαρακτηρίζοντας την «άπραγη» κι ότι θα πρέπει να «σταματήσει να ροκανίζει το χρόνο".


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον τελικό του Κυπέλλου: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει ο περαιτέρω εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ, δηλαδή στο ΟΑΚΑ προτάσσοντας πάνω από όλα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.


Παρότι ο τελικός διεξάγεται σε μόλις 6 μέρες και ενώ η ως άνω συναίνεσή μας για το ΟΑΚΑ έχει επίσημα κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ ήδη από χθες αλλά και εκ νέου σήμερα με νέα επιστολή, η Ομοσπονδία δεν ορίζει τον τελικό στην έδρα της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και δεν απαντά καν στις επιστολές μας, παραμένοντας παντελώς άπραγη.


Σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο, με την ελπίδα είτε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χρονικά κοντά στον αγώνα της ομάδας μας με την Wolves, είτε με βάση τα πρόσφατα απίθανα σενάρια να μετατεθεί για τον Σεπτέμβρη ή τα Χριστούγεννα!
Σοβαρευτείτε έστω για λίγα 24ωρα ώστε να διεξαχθεί υπό στοιχειωδώς αξιοπρεπείς συνθήκες ο τελικός ενός ιστορικού θεσμού, τον οποίο έχετε μετατρέψει σε επιθεώρηση».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM