Τένις: Ο Βαβρίνκα βρήκε παρέα για την καραντίνα- Δείπνησε με έναν «αρκούδο»

Τένις: Ο Βαβρίνκα βρήκε παρέα για την καραντίνα- Δείπνησε με έναν «αρκούδο» Facebook Twitter
Ο Σταν Βαβρίνκα βρήκε παρέα για την καραντίνα (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο εγκλεισμός στο σπίτι, λόγω του κορωνοϊού, επηρεάζει τους πάντες. Οι αθλητές δεν αποτελούν εξαίρεση. Πώς να περάσουν τόσες ώρες στην καραντίνα όμως; Ο Σταν Βαβρίνκα βρήκε έναν τρόπο.

Ο Ελβετός τενίστας μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram κάθε προσπάθειά του να «σκοτώσει» την ώρα. Γυμνάστηκε και τους προκάλεσε να κάνουν το ίδιο. Μαγείρεψε λαζάνια. Και στο τέλος βρήκε το ιδανικό... ραντεβού.

Ο Βαβρίνκα πόσταρε μια φωτογραφία από το δείπνο του με μια τεράστια αρκούδα. «Βρήκα το ραντεβού μου για το σαββατόβραδο της καραντίνας. Εσείς;», έγραψε στο Instagram σε μια ανάρτηση που συνόδευε με τα hashtag «ναι βαριέμαι», «ευχηθείτε μου καλή τύχη» και «νομίζω ότι τα χάνω», μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, δεν άφησε τίποτα στην τύχη, αφού έστρωσε ωραία το τραπέζι του, σέρβιρε κρασί στα ποτήρια, ενώ είχε ανάψει και ένα κεράκι, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για το «ραντεβού στην καραντίνα».


Νωρίτερα, ο Βαβρίνκα είχε μαγειρέψει λαζάνια και είχε προσκαλέσει όποιον ήθελε να τα μοιραστεί μαζί του... αλλά με βιντεοκλήση, για την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων λόγω κορωνοϊού. 


Βέβαια, δεν ασχολείται όλη ημέρα με το φαγητό και την κουζίνα. Μπορεί εξαιτίας του κορωνοϊού να έχουν σταματήσει οι αγώνες και του τένις, αλλά βρίσκει τρόπους να γυμνάζεται, όπως κάνουν αθλητές σε όλο τον κόσμο. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM