Ο εγκλεισμός στο σπίτι, λόγω του κορωνοϊού, επηρεάζει τους πάντες. Οι αθλητές δεν αποτελούν εξαίρεση. Πώς να περάσουν τόσες ώρες στην καραντίνα όμως; Ο Σταν Βαβρίνκα βρήκε έναν τρόπο.

 

Ο Ελβετός τενίστας μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram κάθε προσπάθειά του να «σκοτώσει» την ώρα. Γυμνάστηκε και τους προκάλεσε να κάνουν το ίδιο. Μαγείρεψε λαζάνια. Και στο τέλος βρήκε το ιδανικό... ραντεβού.

 

Ο Βαβρίνκα πόσταρε μια φωτογραφία από το δείπνο του με μια τεράστια αρκούδα. «Βρήκα το ραντεβού μου για το σαββατόβραδο της καραντίνας. Εσείς;», έγραψε στο Instagram σε μια ανάρτηση που συνόδευε με τα hashtag «ναι βαριέμαι», «ευχηθείτε μου καλή τύχη» και «νομίζω ότι τα χάνω», μεταξύ άλλων.

 

 

Μάλιστα, δεν άφησε τίποτα στην τύχη, αφού έστρωσε ωραία το τραπέζι του, σέρβιρε κρασί στα ποτήρια, ενώ είχε ανάψει και ένα κεράκι, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για το «ραντεβού στην καραντίνα».

 


Νωρίτερα, ο Βαβρίνκα είχε μαγειρέψει λαζάνια και είχε προσκαλέσει όποιον ήθελε να τα μοιραστεί μαζί του... αλλά με βιντεοκλήση, για την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων λόγω κορωνοϊού. 

 


Βέβαια, δεν ασχολείται όλη ημέρα με το φαγητό και την κουζίνα. Μπορεί εξαιτίας του κορωνοϊού να έχουν σταματήσει οι αγώνες και του τένις, αλλά βρίσκει τρόπους να γυμνάζεται, όπως κάνουν αθλητές σε όλο τον κόσμο.