Ο Γιούργκεν Κλοπ απαντά με επιστολή σε 10χρονο οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που του ζητά να σταματήσει το σερί νικών της Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ απαντά με επιστολή σε 10χρονο οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που του ζητά να σταματήσει το σερί νικών της Λίβερπουλ Facebook Twitter
0

Απογοητευμένος από το απίστευτο φετινό σερί νικών της Λίβερπουλ στο φετινό πρωτάθλημα, ένας 10χρονος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε γράμμα στον προπονητή της «μισητής» αντιπάλου, Γιούργκεν Κλοπ, ζητώντας του να κάνει την ίδια την ομάδα του να χάσει. Προς μεγάλη του έκπληξη, ο Γερμανός τεχνικός του απάντησε.

Στο γραπτό αίτημά του, ο νεαρός μαθητής Ντάραγκ Κέρλι ζητά ευγενικά από τον Γερμανό προπονητή αν θα ήταν δυνατόν να χάσει κάποια παιχνίδια η Λίβερπουλ, για να συμπληρώσει φέτος τριάντα χρόνια χωρίς τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Αγγλία (η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει 18 πρωταθλήματα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 20).

Προς μεγάλη του έκπληξη, ο Κλοπ του απάντησε με δική του επιστολή, εγκωμιάζοντας το πάθος και την αγάπη για την ομάδα του, εξηγώντας του όμως παράλληλα γιατί είναι αδύνατον να ικανοποιήσει το αίτημά του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ απαντά με επιστολή σε 10χρονο οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που του ζητά να σταματήσει το σερί νικών της Λίβερπουλ Facebook Twitter

Έγραφε στο γράμμα του ο 10χρόνος: «Η Λίβερπουλ νικά σε υπερβολικό αριθμό αγώνων. Αν πάρετε εννιά ακόμα παιχνίδια, θα πρόκειται για το απόλυτο ρεκόρ νικηφόρων αγώνων στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Για έναν οπαδό της Γιουνάιτεντ, αυτό είναι πολύ λυπηρό. Θα ήθελα λοιπόν να σας ζητήσω στον επόμενο αγώνα της Λίβερπουλ, να ζητήσετε από την ομάδα σας να χάσει. Απλά αφήστε την αντίπαλη ομάδα να σκοράρει. Εύχομαι να σας έπεισα να μην κατακτήσετε τον τίτλο και να μην νικήσετε σε κανένα άλλο ματς ποτέ ξανά».

Στην απαντητική του επιστολή, ο Γιούργκεν Κλοπ έγραψε τα εξής:

«Δυστυχώς, στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν θα μπορέσω να ικανοποιήσω το αίτημά σου. Όσο κι αν θέλεις να δεις την Λίβερπουλ να χάνει, είναι η δουλειά μου να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη Λίβερπουλ να νικά, καθώς υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σ΄ όλο τον πλανήτη που θέλουν να συμβαίνει αυτό, και δεν θα ήθελα να τους απογοητεύσω. Ευτυχώς για σένα, έχουμε χάσει παιχνίδια στο παρελθόν και θα χάσουμε και στο μέλλον επειδή έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν είσαι 10 χρονών νομίζεις ότι τα πράγματα θα μείνουν για πάντα όπως είναι τώρα, αν υπάρχει όμως κάτι για το οποίο μπορώ να σε διαβεβαιώσω στα 52 μου χρόνια, είναι ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Καταλήγοντας, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ γράφει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τυχερή που έχει οπαδό τον Ντάραγκ Κέρλι, σημειώνοντας ότι παρότι είναι ιστορικοί αντίπαλοι, η Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ «μοιράζονται έναν αμοιβαίο σεβασμό».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM