Μιλγουόκι Μπακς: Ευχές στα ελληνικά από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Ευχές στα ελληνικά από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
Χριστουγεννιάτικες ευχές στους Έλληνες έστειλαν οι Μιλγουόκι Μπακς στα ελληνικά
0

Δεν είναι η πρώτη και μάλλον ούτε η τελευταία φορά που η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο εύχεται στα ελληνικά.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τα Χριστούγεννα, οι Μιλγουόκι Μπακς τίμησαν τις ρίζες των δύο παικτών τους, του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο και ευχήθηκαν στα ελληνικά.

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες» έγραφε η ανάρτηση του συλλόγου από το Μιλγουόκι, με μία φωτογραφία ελαφιού με χριστουγεννιάτικο κοστούμι.

Μιλγουόκι Μπακς: Ευχές στα ελληνικά από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook Twitter

Στην αυγή του χρόνου που σε λίγες μέρες εκπνέει, άλλωστε, οι Μιλγουόκι Μπακς του «Greek Freak» είχαν στείλει τις ευχές τους σε άπταιστα Ελληνικά ως ΚΑΕ Ελαφιακός του Δήμου Μιλγουόκι! «Η ΚΑΕ Ελαφιακός και ο... Δήμος Μιλγουόκι σας εύχονται Καλή Χρονιά! Ευτυχισμένο το 2019, με υγεία και ειρήνη για όλο τον κόσμο», είχαν γράψει τότε στα social media οι Μπακς.

Μιλγουόκι Μπακς: Ευχές στα ελληνικά από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook Twitter

To φετινό χριστουγεννιάτικο μήνυμα αναρτήθηκε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, αφού στο αμερικανικό πρωτάθλημα οι αγώνες δεν σταματούν ούτε ανήμερα των Χριστουγέννων. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω τα Χριστούγεννα. Η πρώτη μου φορά ήταν πέρυσι, αναδειχτήκαμε νικητές και ήταν κάτι ιδιαίτερο. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε δώρα όλοι στην ομάδα. Η οικογένειά μου ήταν επίσης εκεί. Είχε πλάκα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε απέναντι στη Φιλαδέλφεια, θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να παρακολουθήσει κάποιος. Ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει τα Χριστούγεννα κι ένα ωραίο παιχνίδι του ΝΒΑ» είπε ο Γιάννης με αφορμή τον σημερινό αγώνα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ