Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Τότεναμ θα πληρώνει «χρυσό» τον Μουρίνιο - Πάνω από 47.000 ευρώ τη μέρα θα παίρνει ο Πορτογάλος προπονητής

Η Τότεναμ θα πληρώνει «χρυσό» τον Μουρίνιο - Πάνω από 47.000 ευρώ τη μέρα θα παίρνει ο Πορτογάλος προπονητής Facebook Twitter
0

Η πρόσληψη του προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο από την Τότεναμ είναι η είδηση της ημέρας στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο 54χρονος Πορτογάλος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πετεινούς» μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι απολαβές του χαρακτηρίζονται «αστρονομικές» για την οικονομική πολιτική που ακολουθούσε μέχρι σήμερα ο σύλλογος του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, πρόσφερε στον «Special One» περίπου 17,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που μεταφράζεται σε «μεροκάματο» ύψους 47.945 ευρώ. Από ό,τι φαίνεται οι διοικούντες τους Λονδρέζους έκαναν οικονομική υπέρβαση, δεδομένου πως ο προκάτοχος του Μουρίνιο, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εισέπραττε κάθε χρόνο λιγότερα από τα μισά χρήματα που θα λαμβάνει ο Πορτογάλος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ