Το πανό των Ολυμπιακών με την Καρλέουσα, η υβριστική απάντηση Βράνιες στο Instagram και η τιμωρία

Το πανό των Ολυμπιακών με την Καρλέουσα, η υβριστική απάντηση Βράνιες στο Instagram και η τιμωρία Facebook Twitter
Το προκλητικό πανό με την Καρλέουσα στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
2

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση για το πανό με την Καρλέουσα που σήκωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού καθώς η απάντηση του Όγκνιεν Βράνιες έχει προκαλέσει ενόχληση ακόμη και στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τον sportfm, η διοίκηση της ΑΕΚ αναμένεται να τιμωρήσει αυστηρά τον Βράνιες ενώ ο Βόσνιος αμυντικός αρνήθηκε να κατεβάσει ανάρτησή του στο Instagram μέσω της οποίας απαντούσε στους οπαδούς του Ολυμπιακού για πανό που σήκωσαν εναντίον του στο ντέρμπι της Κυριακής.

Την Κυριακή, οι οπαδοί του Ολυμπιακού σήκωσαν ένα πανό που με υβριστικό μήνυμα ενώ δίπλα του υπήρχε και ένα πανό για τη Σέρβα τραγουδίστρια, Γελένα Καρλέουσα, με την οποία διατηρούσε σχέση και πλέον βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Σημειώνεται ότι ο παίκτης της ΑΕΚ, την προηγούμενη εβδομάδα και κατά το πάρτι για τα 30α του γενέθλια, μαζί με άλλους παίκτες της ΑΕΚ τραγουδούσαν ημίγυμνοι ενώ σιγοντάρησαν σε υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό. Πριν τον αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο παίκτης της ΑΕΚ είχε αναρτήσει story στο Instagram γράφοντας: «Τα λέμε απόψε στον Πειραιά». 

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της Ένωσης με ανάρτηση στο Instagram απάντησε στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το προκλητικό πανό. «Μπορείτε μόνο να τον π@@@ γι' αυτήν την κ@@@@@α». Σύμφωνα όσα μεταδίδει ο sportfm στον Βράνιες δεν θα γίνει απλή επίπληξη και αναμένεται να τιμωρηθεί για την συμπεριφορά του και την απειθαρχία του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την ΑΕΚ ζητήθηκε να κατεβάσει η ανάρτηση και πως ο Βράνιες αγνόησε τη σύσταση κάτι που έχει προκαλέσει ακόμη πιο βαρύ κλίμα εναντίον του.

Το πανό των Ολυμπιακών με την Καρλέουσα, η υβριστική απάντηση Βράνιες στο Instagram και η τιμωρία Facebook Twitter

Απάντηση και από τη Γελένα Καρλέουσα

Μετά το πανό που σηκώθηκε στο «Καραϊσκάκη», η Σέρβα τραγουδίστρια έκανε ανάρτηση στο instagram, με την οποία διαψεύδει ότι συνδέθηκε ποτέ με τον αμυντικό της ΑΕΚ.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κάποια σχέση με τον άνθρωπο που ονομάζεται Όγκνιεν Βράνιες. Δυστυχώς αναγκάστηκα να υποβάλω μήνυση προς όλους όσους το ισχυρίστηκαν αυτό και διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις στα media. Αρκετή λάμψη πήραν όσοι ανακυκλώνουν ειδήσεις με το όνομά μου. Η οικογένειά μου δέχτηκε επιθέσεις από πολλούς. Γ@@ώ την ατυχία σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

H πρόκληση στον Βράνιες έρχεται ενώ πριν από μήνες είχε ξεσπάσει σκάνδαλο για τη σχέση του με την τραγουδίστρια με γυμνές φωτογραφίες και μηνύματα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ