Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Μητσοτάκης βλέπει Τσιτσιπά στο Τατόι στο Davis Cup

Ο Μητσοτάκης βλέπει Τσιτσιπά στο Τατόι στο Davis Cup Facebook Twitter
0

Τον Στέφανο Τσιτσιπά παρακολουθεί από κοντά, στη σημερινή του αναμέτρηση στο Τατόι για το Davis Cup, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στις εξέδρες του Tatoi Club στο Τατόι, όπου διεξάγεται το διεθνές τουρνουά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκας. Η Εθνική ανδρών τένις θέλει να επιβληθεί στην ομάδα της Πολωνίας και το παρών στο τερέν δίνει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη. 

Ο Μητσοτάκης βλέπει Τσιτσιπά στο Τατόι στο Davis Cup Facebook Twitter

Από την αρχή της χρονιάς, ο καταιγιστικός 21χρονος έχει κατακτήσει δύο τίτλους έχοντας στο ενεργητικό του 37 νίκες, κερδίζοντας στο ίδιο διάστημα πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια από τα χρηματικά έπαθλα για τις συμμετοχές του. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε σκαρφαλώσει στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP. 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ