Απεργία την Πρωτομαγιά

Πέθανε ο Νίκος Μήλας - Προπονητής της ΑΕΚ του 1968

Πέθανε ο Νίκος Μήλας - Προπονητής της ΑΕΚ του 1968 Facebook Twitter
0

Σε ηλικία 91 ετών πέθανε ο Νίκος Μήλας, ο προπονητής της θρυλικής ομάδας της ΑΕΚ που κατέκτησε το ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Καλλιμάρμαρο το 1968.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του Νίκου Μήλα.

«Ο προπονητής του ολόχρυσου και πιο ένδοξου τίτλου της Ελλάδας, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου, του Κυπέλλου Κυπελλούχων του '68, ο τεράστιος Νίκος Μήλας άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή. Με τη «Βασίλισσα» κατέκτησε και 2 πρωταθλήματα (1968, 1970).

Ο Ευρωκυπελλούχος τεχνικός «έφυγε» πλήρης ημερών, με βαριά και πλούσια παρακαταθήκη στην αθλητική κονίστρα να τον συνοδεύουν.

Το θλιβερό μαντάτο συντάραξε τα Γραφεία της «Βασίλισσας». Ένας-ένας οι θρυλικοί παίκτες του, πληροφορούμαστε, ότι κατευθύνονται τώρα προς την οικία του εκλιπόντος, στη Νέα Σμύρνη.

Ορφάνεψε η ΑΕΚ ακόμη περισσότερο, αλλά είναι τέτοια η περπατησιά του ανδρός, που τον καθιστά (εσαεί) Αθάνατο...

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, η Διοίκηση, το αγωνιστικό Τμήμα, και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ ΒC εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τη σύζυγό του Άννα και την οικογένειά του.»

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ