Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το Μιλγουόκι γιορτάζει το βραβείο του MVP με την Giannis Antetokounmpo day

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το Μιλγουόκι γιορτάζει το βραβείο του MVP με την Giannis Antetokounmpo day Facebook Twitter
0

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP του φετινού NBA και οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται απόψε να το γιορτάσουν στην πόλη τους με μία επίσημη τελετή και ένα μεγάλο πάρτι. 

Μάλιστα ο επικεφαλής αξιωματούχος της Κομητείας μέσω επίσημης προκήρυξης, τη 14η Ιουλίου ως «Giannis Antetokounmpo day (σ.σ. ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο).

Η σημερινή ημέρα θα είναι εφεξής αφιερωμένη στον Έλληνα αστέρα και ηγέτη των Μπακς, για το πάθος που επανέφερε στο Μιλγουόκι, μετά τις εξωπραγματικές εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, οι οποίες αναγνωρίστηκαν με την ανάδειξη του Giannis σε MVP!

Στην προκήρυξη ο Κρις Άμπελε εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η κομητεία κατέληξε στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να του αποδώσει αυτή την ξεχωριστή τιμή.

Αντετοκούνμπο: Είμαι στο 60% των δυνατοτήτων μου


Μία χρονιά γεμάτη «παράσημα», με αποκορύφωμα αυτών την αναγνώριση του ως απόλυτος MVP της σεζόν, ολοκληρώθηκε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak», πάντως, δεν εφησυχάζει, υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του ότι παρά τα αγωνιστικά... κατορθώματα του, ο ίδιος βρίσκεται ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων του.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος τους οδήγησε πανηγυρικά μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, μίλησε και για το μέλλον του στα «Ελάφια», καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2020 και ο Giannis θα βγει στη free agency.

«Πολύς κόσμος λέει «Είσαι ο MVP, είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη λίγκα, είσαι τόσο κυριαρχικός». Θεωρώ όμως ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Είμαι στο 60% των δυνατοτήτων μου, όσον αφορά το πόσο καλύτερος μπορώ να γίνω. Θέλω να γίνομαι καλύτερος. Εάν είμαι σε μια τέτοια κατάσταση ξανά, στους τελικούς περιφέρειας, θα αντιδρώ καλύτερα, θα παίζω καλύτερα, θα εκτελώ καλύτερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Πρώτα απ' όλα, κοιτάω τον εαυτό μου πριν από κάθε άλλον. Προσπαθώ να βελτιώνομαι όσο περισσότερο μπορώ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να δουλέψω στο παιχνίδι μου», είπε αρχικά ο Αντετοκούνμπο στο ESPN και συνέχισε αναφερόμενος στο μέλλον του: «Θέλω να είμαι κομμάτι μιας νικήτριας ομάδας. Όσο έχουμε την ίδια νοοτροπία και την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω και να μην γίνω σαν τον Κάρι, τον Ντιρκ, τον Κόμπι ή τον Τιμ Ντάνκαν».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM