Μία γυναίκα κατηγορεί τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Νεϊμάρ ότι την βίασε στο Παρίσι, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας του Σάο Πάουλο, μετέδωσε το Reuters.

 

Οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ απέφυγαν σε πρώτη φάση να κάνουν το παραμικρό σχόλιο. Η ιστοσελίδα «Globo», που μετέδωσε πρώτη την είδηση, αναφέρει ότι ένας από τους εκπροσώπους του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, αρνήθηκε να προβεί σε κάποια δήλωση, αναμένοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

 

Ο πατέρας του Νεϊμάρ ωστόσο, χαρακτήρισε την κατηγορία ως σκηνοθετημένη με στόχο να πλήξει το γιο του. Σύμφωνα με το Associated Press, το υποτιθέμενο περιστατικό έγινε στις 15 Μαΐου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι.

 

Τα έγγραφα αναφέρουν πως η καταγγελία της γυναίκας έγινε την Παρασκευή στο Σάο Πάολο. Το φερόμενο ως θύμα, κατέθεσε στην αστυνομία του Σάο Πάολο ότι γνώρισε τον Νεϊμάρ μέσω μηνυμάτων στο Instagram και ότι εκείνος της πρότεινε να συναντηθούν στο Παρίσι. Λέει πως η συνάντησή τους έγινε στο ξενοδοχείο Hotel Sofitel Paris Arc Du Triomphe και πως ο Νειμάρ έφτασε εκεί μεθυσμένος. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο ποδοσφαιριστής έγινε βίαιος και την ανάγκασε σε σεξουαλική συνεύερεση.

Τελικά οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δήλωσαν ότι ο 27χρονος αρνείται εντελώς τους ισχυρισμούς και μεταξύ άλλων αναφέρουν πως αν και το Νεϊμάρ ξαφνιάζεται από την είδηση, γνώριζε την υπόθεση καθώς δικηγόρος προσπάθησε να τον εκβιάσει την περασμένη εβδομάδα. «Καταγγέλλουμε εντελώς τις άδικες κατηγορίες και κυρίως την έκθεση του σε μια εξαιρετικά αρνητική κατάσταση», σχολιάζουν.