Πρώτος και με πανελλήνιο ρεκόρ ο Τεντόγλου στη Μαδρίτη

Πρώτος και με πανελλήνιο ρεκόρ ο Τεντόγλου στη Μαδρίτη Facebook Twitter
0

Μια καταπληκτική εμφάνιση με ρεκόρ έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος αγωνίστηκε την Παρασκευή στο Indoor Tour της IAAF που διεξήχθη στη Μαδρίτη και κατέλαβε την πρώτη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,23 μέτρα.

Ο 20χρονος πρωταθλητή Ευρώπης του 2018 στον ανοιχτό στίβου ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο, το οποίο κατέχει ο Λούης Τσάτουμας από τις 8 Φεβρουαρίου του 2014.

Ο Τεντόγλου έκανε έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας του, αφού από τα πέντε άλματα που εκτέλεσε - άφησε το το τελευταίο - τα τρία ήταν πάνω από τα 8,00 μέτρα (8,13 μ., 8,23 μ., και 8,12 μ.) ενώ είχε ακόμη άλμα στα 7,88 μ., μία άκυρη προσπάθεια.

Ο Τεντόγλου αναμένεται να αγωνιστεί την Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα στο IAAF tour του Μπέρμιγχαμ.

Επόμενος αγώνας του το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM