Φωτογραφία αρχείου (ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)
Φωτογραφία αρχείου (ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

 

Στα συγχαρητήρια και τα καλά λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο απάντησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter ο Νίκος Γκάλης, που βιώνει από χθες την υπέρτατη μπασκετική τιμή.

  

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής που μεγαλούργησε με τη φανέλα του Άρη και της εθνικής Ελλάδας, μετά από επτά συνεχείς χρονιές που ήταν υποψήφιος, εισήλθε στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame και έγινε ο πρώτος Έλληνας που το πετυχαίνει. Ο Γκάλης έγινε ο πρώτος Έλληνας στο Naismith Hall of Fame, ενώ είναι ήδη μέλος του Hall of Fame της FIBA από το 2007.

 

«Το να ανήκω στην "Αίθουσα της Δόξας" του Μπάσκετ είναι ύψιστη τιμή. Το να βρίσκομαι στις καρδιές του κόσμου είναι η μεγαλύτερη χαρά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Γκάλης σχετικά με την είσοδό του στο Hall of Fame. 

 


Το νέο αστέρι του μπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε νωρίτερα σήμερα με μήνυμά του την διάκριση του θρυλικού αθλητή:

 

 

Μετά τα συγχαρητήρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την τεράστια τιμή που του έγινε, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ ανταπέδωσε στον 22χρονο άσο των Μπακς χαρακτηρίζοντάς τον μεγάλο μάγκα.