Στα χέρια του εισαγγελέα παραδόθηκαν νωρίτερα σήμερα, 18 νέοι φάκελοι καταγγελιών από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

 

Σημαντικό στοιχείο σύμφωνα με πληροφορίες είναι ότι ανάμεσα στις καταγγελίες φέρεται να υπάρχουν και ενεργές ποινικά κακουργηματικές πράξεις, δηλαδή σοβαρά, μη παραγραμμένα αδικήματα.

 

Όπως φαίνεται στο νέο υλικό που παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές, περιλαμβάνονται και καταγγελίες κατά τριών προσώπων που έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα.

 

Πρόθεση των εισαγγελικών λειτουργών είναι άμεσα να καλέσουν σε κατάθεση όλα τα πρόσωπα, που κατέφυγαν στο πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ για να καταγγείλουν σοβαρά περιστατικά που παρουσιάζουν ποινικό ενδιαφέρον.

 

Εντός των επόμενων ημερών η Εισαγγελία αναμένεται να αποφανθεί και για την δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος γνωστού από τηλεοπτικά σήριαλ ηθοποιού, μετά από καταγγελία βιασμού πρώην συμφοιτητή του.

 

Την υπόθεση χειρίστηκε με εντολή του εισαγγελέα η Αστυνομία, η οποία διενήργησε προανάκριση στο πλαίσιο της οποίας ο καταγγελλόμενος καλλιτέχνης, που αρνείται όσα του αποδίδει ο καταγγέλλων, κλήθηκε να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου.

 

Για την υπόθεση, η Εισαγγελία κινείται τάχιστα, καθώς ο χρόνος παραγραφής του καταγγελλόμενου αδικήματος λήγει τον ερχόμενο Μάιο.

 

 

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr