Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι πιθανοί και εκβιασμοί πολιτικών με τις παρακολουθήσεις»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι πιθανοί και εκβιασμοί πολιτικών με τις παρακολουθήσεις» Facebook Twitter
0

Στο θέμα των ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρθηκε σε συνέντευξη της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι «είναι πιθανό να έχουμε όχι μόνο παρακολουθούμενο αλλά και εκβιαζόμενο πολιτικό πληθυσμό».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Αlpha 98,9 αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών το 2006, με θύμα τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, και μέλη του τότε υπουργικού συμβουλίου.

«Η υπόθεση είχε θαφτεί σε κάποια εισαγγελικά συρτάρια. Είναι μείζων υπόθεση κατασκοπείας σε βάρος της χώρας και συνδέεται από τους ανακριτές και με την υπόθεση συνωμοσίας για απόπειρα δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού. Αυτά συνθέτουν ένα πάρα πολύ σοβαρό πλέγμα και μαζί με την υπόθεση Τσαλικίδη επιβάλλουν άκρα υπευθυνότητα» δήλωσε η κα Κωνσταντοπούλου.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι υπάρχει θέμα και για τον κ. Δένδια ο οποίος «είχε σπεύσει για διαβεβαιώσεις περί μη παρακολουθήσεων», ενώ αναφέρθηκε και στον Θ. Πάγκαλο, ο οποίος «σπεύδει να δημιουργήσει αντιπερισπασμό και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM