Υπόθεση Novartis: Άρση ασυλίας για Λοβέρδο ζητά η εισαγγελία

Υπόθεση Novartis: Άρση ασυλίας για Λοβέρδο ζητά η εισαγγελία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στη Βουλή διαβιβάζει η εισαγγελία κομμάτι της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis. Η εισαγγελία ζητά την άρση ασυλίας για τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο. 

Η δικογραφία διαβιβάζεται στη Βουλή προκειμένου να αποφασιστεί αν θα πρέπει να γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Λοβέρδου, ώστε στη συνέχεια οι εισαγγελείς Διαφθοράς να τον καλέσουν για κατάθεση ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινης πράξης (ενδεχομένως δωροδοκίας) στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο για τους Παναγιώτη Πικραμμένο, Ευάγγελο Βενιζέλο, Ανδεά Λουκουρέντζο και Γιώργο Κουτρουμάνη.

Η έρευνα δεν κατέληξε και συνεχίζεται για τους Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM