Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γ. Πατούλη ο Χάρης Ρώμας

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γ. Πατούλη ο Χάρης Ρώμας Facebook Twitter
0

Ο Χάρης Ρώμας είναι και επισήμως υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική», για την Περιφέρεια Ατικής. 

Στην ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός αναφέρει για τον γνωστό ηθοποιό: «ο κ. Ρώμας είναι συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης, βραβευμένος πολλές φορές για το έργο του. Έχει σπουδάσει υποκριτική και παράλληλα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αρκετά από τα θεατρικά έργα που έχει συγγράψει έχουν μεταφραστεί και παιχτεί σε θεατρικές σκηνές του εξωτερικού, με πολύ μεγάλη επιτυχία».

Ο Γιώργος Πατούλης, καλωσόρισε τον Χάρη Ρώμα κάνοντας λόγο για «διακεκριμένο καλλιτέχνη με μεγάλη προσφορά». 

«Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στο συνδυασμό μας τον Χάρη Ρώμα ένα διακεκριμένο καλλιτέχνη με μεγάλη προσφορά. Η επιλογή μας να προχωρήσουμε μαζί, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του διεκδικώντας μία νέα καλύτερη Αττική για όλους μας, σηματοδοτεί και την έμφαση που δίνουμε στον τομέα του πολιτισμού στη χώρα μας. Προτεραιότητα και στόχος μας είναι να ξαναστρέψουμε όλα τα βλέμματα στην Αττική μας διευρύνοντας με σχέδιο και όραμα τις προοπτικές ανάπτυξης και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, κρατώντας τους νέους στην πατρίδα τους. Συνεχίζουμε δυναμικά».

Ο Χάρης Ρώμας ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Πατούλη για την πρόσκληση, χαρακτηρίζοντας τον νυν δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο περιφερειάρχη, «πολιτικό με σύγχρονη, δημιουργική σκέψη και όραμα».

«Στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τους πολίτες της Αττικής με τον καλύτερο τρόπο» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας, διαβεβαιώνοντας ότι υπάρχει «μεγάλη διάθεση προσφοράς».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ράμμος επιβεβαίωσε στον Τσίπρα ότι και τα 6 πρόσωπα βρισκόταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ράμμος επιβεβαίωσε στον Τσίπρα ότι και τα 6 πρόσωπα βρίσκονταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ

«Με τη σημερινή θλιβερή του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ενοχή του για το πρωτοφανές σκάνδαλο των υποκλοπών», εκτιμούν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ