Ξεκίνησαν και επίσημα οι τεχνικές συζητήσεις στις Βρυξέλλες

Ξεκίνησαν και επίσημα οι τεχνικές συζητήσεις στις Βρυξέλλες Facebook Twitter
0

Οι τεχνικές συζητήσεις, ανάμεσα στις ελληνικές αρχές και τους εκπροσώπους των θεσμών, ξεκίνησαν και επίσημα σήμερα στις Βρυξέλλες, όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μίνα Αντρέεβα.

Η ίδια πρόσθεσε πως η έναρξη των διαβουλεύσεων συνάδει με όσα είχε ανακοινώσει τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. Πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις έχουν στόχο την εξειδίκευση των ελληνικών προτάσεων, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία με τους θεσμούς, το αργότερο ως το τέλος Απριλίου.

Η Μίνα Αντρέεβα σημείωσε ότι οι συζητήσεις στις Βρυξέλλες θα υποστηριχθούν από συζητήσεις με εμπειρογνώμονες στην Αθήνα, ενώ δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τα πρόσωπα που παίρνουν μέρος στις διαβουλεύσεις και τα συγκεκριμένα θέματα που θα συζητηθούν.

Η εκπρόσωπος της Επιτροπής επεσήμανε τέλος ότι είναι σημαντικό οι τεχνικές συζητήσεις να διεξαχθούν σε μία ήρεμη πολιτικά ατμόσφαιρα, προκειμένου να έχουν αίσια έκβαση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM