«Ύμνοι» Κυριάκου για τον πατέρα του, το Σαμαρά και τον Καραμανλή

«Ύμνοι» Κυριάκου για τον πατέρα του, το Σαμαρά και τον Καραμανλή Facebook Twitter
3

Σε τρεις πρώην Προέδρους της Ν.Δ. που έδωσαν το παρόν στο 10ο συνέδριο του κόμματος αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος του κόμματος μίλησε για τον πατέρα του «που αντιστάθηκε στο λαϊκισμό», για τον Κώστα Καραμανλή και για το Σαμαρά εξυμνώντας την περίοδο της διακυβέρνησης τους.

Για τον Κώστα Καραμανλή είπε: "Είχα την χαρά να τον υπηρετήσω ως ΟΝΝΕΔίτης. Είναι μαζί μας ο Κώστας ο Καραμανλής. Ο άνθρωπος που ξανάδωσε ισχυρό λαϊκό έρεισμα στη Νέα Δημοκρατία. Που συγκρούστηκε με τα συμφέροντα, που δεν προσκολλήθηκε στην καρέκλα της εξουσίας, που τόλμησε να μιλήσει με αλήθειες, που μας έκανε υπερήφανους με την στάση του στο Βουκουρέστι. Είχα την τιμή να τον υπηρετήσω ως βουλευτής".

Για τον Αντώνη Σαμαρά σημείωσε: "Είναι μαζί μας ο Αντώνης ο Σαμαράς. Ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα για να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, που βρέθηκε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τυχοδιωκτική Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, ο άνθρωπος, ο πρωθυπουργός που το 2014 είχε καταφέρει να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Υλοποιώντας ένα τολμηρό, ένα σκληρό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και μεταρρυθμίσεων. Είχα την ευθύνη να τον υπηρετήσω ως υπουργός".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM