Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης αφού έφερε τρομακτική ακρίβεια, δεν αποκλείεται να δραπετεύσει με εκλογές

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης αφού έφερε τρομακτική ακρίβεια, δεν αποκλείεται να δραπετεύσει με εκλογές Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI
0

Ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για «κλιμάκωση της ενεργειακής κρίσης που μπορεί να επιφέρει σοβαρότατες συνέπειες στην κοινωνική συνοχή και την λειτουργία της οικονομίας», απέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με αυτά τα δεδομένα, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ενδεχόμενο εκλογών είναι εξαιρετικά πιθανό και ζήτησε την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Η ευθύνη Μητσοτάκη είναι δραματική. Αποδόμησε την ενεργειακή στρατηγική της χώρας και έφερε την τρομακτική ακρίβεια πολύ πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Δούλεψε για τα funds και τα καρτέλ της ενέργειας και όχι για τους καταναλωτές. Φοβάμαι ότι υπάρχει κίνδυνος, όχι μόνο για διόγκωση της ενεργειακής φτώχειας, αλλά και για επιστροφή σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης».

«Με αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται ο κος Μητσοτάκης να επιλέξει να δραπετεύσει άμεσα. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για εκλογές πολύ σύντομα και ακόμη πιο έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να βγάλουμε ξανά τη κοινωνία και την οικονομία από μια κρίση που κυβέρνηση της δεξιάς μας κληρονομεί», κατέληξε.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ