Τσακαλώτος: «Η Νέα Δημοκρατία δε μαθαίνει από τα λάθη της και προβλέπει καταστροφές»

Τσακαλώτος: «Η Νέα Δημοκρατία δε μαθαίνει από τα λάθη της και προβλέπει καταστροφές» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στη Νέα Δημοκρατία επιτέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, για την τοποθέτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ελληνική οικονομία. 

Σε δήλωση του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο υπουργός Οικονομικών κατηγορεί τη ΝΔ για καταστροφολογία. 

«Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η Νέα Δημοκρατία μαθαίνει από τα λάθη της. Για άλλη μια φορά σταχυολογεί από μια έκθεση 100 σελίδων τα λίγα σημεία κριτικής, παραβλέποντας τα θετικά, προκειμένου να προβλέψει επικείμενες καταστροφές», σημειώνει ο κ. Τσακαλώτος. 

Χθες, η Νέα Δημοκρατία, μέσω του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου Γιάννη Μαστρογεωργίου, είχε αναφέρει τα εξής για την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής:

«Η έκθεση της Κομισιόν επιβεβαιώνει πλήρως τη Νέα Δημοκρατία, καθώς αναδεικνύει τις απαράδεκτες καθυστερήσεις της κυβέρνησης στην υλοποίηση απαραίτητων μεταρρυθμίσεων. Μεταρρυθμίσεις που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ανάπτυξη και να φέρουν επενδύσεις, ώστε να μειωθεί η υπερφορολόγηση των πολιτών».

Σύμφωνα με τον κ. Μαστρογεωργίου, η απειλή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να μην καταβάλει το οφειλόμενο 1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει και το ότι η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο. «Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα ένα αναπτυξιακό σοκ που θα φέρει νέες δουλειές στους πολίτες και θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό», καταλήγει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ