Τρικάκια στο γραφείο της Κεραμέως - Ταραντίλης: «Οι αλλαγές στα ΑΕΙ θα προχωρήσουν»

Τρικάκια στο γραφείο της Κεραμέως - Ταραντίλης: «Οι αλλαγές στα ΑΕΙ θα προχωρήσουν» Facebook Twitter
0

Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια με απειλητικό περιεχόμενο στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

«Τραμπούκοι πέταξαν τρικάκια με απειλητικό περιεχόμενο σήμερα στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Αν νομίζουν ότι με αυτό το λόγο θα φοβίσουν την Υπουργό και την κυβέρνηση, ώστε να μην προχωρήσουν οι αλλαγές στα Α.Ε.Ι. κάνουν λάθος», σημείωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Και συνέχισε: «Η βία δεν έχει θέση ούτε στα Πανεπιστήμια, ούτε στην κοινωνία. Τα Α.Ε.Ι. είναι χώροι γνώσης και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών κι όχι χώροι ανομίας και τραμπουκισμών. Οι αλλαγές θα προχωρήσουν γιατί αυτό απαιτεί η μεγάλη πλειονότητα των φοιτητών, των καθηγητών και της κοινωνίας»

Κεραμέως: «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το Πανεπιστήμιο που αξίζει στα παιδιά μας»

Η Νίκη Κεραμέως σχολίασε την το συμβάν μέσω ανάρτησης στο Τwitter, μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το Πανεπιστήμιου που αξίζει στα παιδιά μας».

«"Παρέμβαση" απόψε στο πολιτικό μου γραφείο... από εκείνους που υπερασπίζονται την παραβατικότητα στα Πανεπιστήμια, την ανεξέλεγκτη είσοδο και την "αιωνιότητα" στη φοίτηση. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το Πανεπιστήμιο που αξίζει στα παιδιά μας», έγραψε η υπουργός Παιδείας.


Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ