Τουσκ: Οι διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα στο Eurogroup θα είναι δύσκολες

Τουσκ: Οι διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα στο Eurogroup θα είναι δύσκολες Facebook Twitter
1

Την ανάγκη να βρεθεί λύση εντός του Eurogroup, η οποία θα είναι αποδεκτή από όλα τα κράτη-μέλη που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ύστερα από τη συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Ν. Τουσκ υπογραμμίζει ότι οι διαπραγματεύσεις για την οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν στο Eurogroup. «Θα είναι δύσκολες (οι διαπραγματεύσεις), θα απαιτήσουν συνεργασία και διάλογο καθώς και αποφασιστικές προσπάθειες από την Ελλάδα», τονίζει.

Σημειώνει επίσης ότι κατά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα συμφωνήθηκε η ανάγκη για ενότητα στην ΕΕ, σε ό,τι αφορά τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Να προσέξει ο Κοτζιάς γιατί όταν έγραφε τα βιβλία ύμνους στον δικτάτορα Γιαρουζέλσκι ο Τουσκ ήταν από τους ηγέτες της Αλληλεγγύης. Μην αρχίσει καμμιά κλωτσοπατινάδα, τοίχο τοίχο να πηγαίνει ο δικός μας.