ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ.

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ. Facebook Twitter
1

 

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ. Facebook Twitter

Μέσω Twitter απάντησε ο Πάνος Καμμένος στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα και στην οποία εικονίζεται ο καταγγελλόμενος για την προσπάθεια δωροδοκίας του Π. Χαικάλη Γ. Παπαγιωτόπουλος στο πλευρό του κατά τη συνάντηση του με τον Α. Τσίπρα την άνοιξη του 2013.

«Η φωτογραφία της ΝΔ είναι Μάρτιο 2013 όπως είπα και στην συνέντευξη προσελήφθει στην Ελληνική τράπεζα την άνοιξη του 2013 και γύρισε στην ΝΔ» σημειώνει ο κ. Καμμένος στο tweet του.

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ. Facebook Twitter

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedln ο Γιώργος Αποστολόπουλος δηλώνει πως διετέλεσε σύμβουλος και των Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και σύμβουλος σε τράπεζα.

O κ. Καμμένος στο Twitter κάνει retweet το εξής:

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε δηλώσει νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα ότι ο καταγγελλόμενος ήταν μαζί του στη Ν.Δ., τον ακολούθησε όταν έφυγε από το κόμμα, υπήρξε συνεργάτης των ΑΝΕΛ, αλλά έφυγε.

Τι λέει η Νέα Δημοκρατία:

«Μετά τις «καταγγελίες» για …κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε και ο Χαϊκάλης. 

Είναι ολοφάνερο για ποιο λόγο στήνονται αυτές οι άθλιες παραστάσεις: για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας. 

Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο». 

1

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Προσελήφθη" με η και όχι με ει. Αμάν με την αμορφωσιά των πολιτικών, μόνο εγώ τη βρίσκω απαράδεκτη???? Πολιτικός είσαι όχι ο ψαράς της γειτονιάς.