Θεοδωράκης: Θέλουμε και προσπαθούμε για συμφωνία την Παρασκευή το πρωί - Την Κυριακή θα είναι αργά

Θεοδωράκης: Θέλουμε και προσπαθούμε για συμφωνία την Παρασκευή το πρωί - Την Κυριακή θα είναι αργά Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

O κ. Θεοδωράκης έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και τόνισε  ότι μέχρι στιγμής φαίνεται να τηρείται η εθνική γραμμή που έχει συμφωνηθεί.

Πρέπει να πείσουμε κάποιους διστακτικούς στην Ευρώπη ότι το μέλλον των Ελλήνων είναι στην καρδιά της Ευρώπης. Είναι οι γνωστοί συντηρητικοί κύκλοι και δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να βγούμε από την ΕΕ, είπε ο κ. Θεοδωράκης ενώ δεν απέκλεισε να γίνει νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν θα έχει διαμορφωθεί η συμφωνία.


Τόνισε ότι ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό για τα όσα συζητήθηκαν στη σύνοδο Κορυφής και για τις προσπάθειες ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία για κοινωνική συνοχή και ανάπτυξη. Ανέφερε ότι συζητήθηκαν ορισμένα από τα μέτρα για τα οποία είπε ότι είναι γνωστό ότι θα πρέπει να υπάρξουν δύσκολες αποφάσεις.


Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ακόμη ότι συνεννοήθηκε με τον πρωθυπουργό για το πώς μπορεί να βοηθήσει το Ποτάμι και δεν αποκλείεται αύριο να βρίσκεται στο εξωτερικό για να πείσει και ο ίδιος για την αναγκαιότητα συμφωνίας. Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε αρκετά ζητήματα αλλά δεν είναι του παρόντος η κριτική.

Ερωτηθείς εάν θα υπάρξει συμφωνία έως την Κυριακή, απάντησε: "Προφανώς ο πρωθυπουργός γι' αυτό προσπαθεί , γι' αυτό προσπαθούμε και όλοι. Προσπαθούμε να έχουμε μια συμφωνία πριν την Κυριακή, την Κυριακή είναι αργά. Να έχουμε μια συμφωνία που ουσιαστικά θα έχει οριστικοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής"

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Του Μειμαρακη και της Φωφης τους πηρε 24ωρες (τσακαλια) να παρουν χαμπαρι την "τριπλα" του Τσιπρα για Εθνικη Συνεννοηση για να σταματησουν το "γλυψιμο" και να πιεσουν! Εσυ Θεοδωρακη περα βρεχει....! Ποσο 'λιγοι' ειστε!!!