Ταραντίλης: «Αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο»

Ταραντίλης: «Αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Αδιανόητες» χαρακτήρισε τις εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης. 

«Είναι αυτονόητο ότι η κυβέρνηση σέβεται πλήρως το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Είναι επίσης όμως αυτονόητο και δεδομένο ότι πρέπει να προστατευθεί η δημόσια υγεία», δήλωσε σε σχετική ανακοίνωση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Για τις σημερινές αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο φέρουν ευθύνη όσοι επενδύουν σε μια τεχνητή όξυνση, αδιαφορώντας προκλητικά τους υγειονομικούς κινδύνους. Είναι οι ίδιοι άλλωστε που καταγγέλλουν συνέχεια την κυβέρνηση για κάθε μέτρο που λαμβάνει. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΟΝΝΕΔ που έκανε μεταξύ άλλων λόγο για «ντροπιαστικές εικόνες», εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των διοργανωτών για την καταστρατήγηση, όπως αναφέρει, κάθε υγειονομικού πρωτοκόλλου, αλλά και για την εναντίωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην δρομολογούμενη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. 

Υπενθυμίζεται πως σήμερα πραγματοποιήθηκε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. 

Με κεντρικό σύνθημα «Έξω η αστυνομία από τις σχολές» οι φοιτητές αντέδρασαν στην πανεπιστημιακή αστυνομία, στις αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και σε σειρά άλλων θεμάτων ενώ οι εκπαιδευτικοί ζήτησαν, μεταξύ άλλων, να παρθούν επιπλέον μέτρα, ώστε τα σχολεία να είναι ανοικτά, να αποσυρθεί η υπουργική απόφαση που αυξάνει το ωράριο των νηπιαγωγών, να καταργηθεί η εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολείων, καλώντας το υπουργείο να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ