ΣΥΡΙΖΑ: Οι αλλαγές στην ΚΟ- Οι θέσεις που αναλαμβάνουν Πολάκης και Παππάς

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αλλαγές στην ΚΟ- ΟΙ θέσεις που αναλαμβάνουν Πολάκης και Παππάς Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, σύμφωνα με τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Νίκος Παππάς, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Διονύσης Καλαματιανός.

Ο Σωκράτης Φάμελλος παραμένει πρόεδρος της Κ.Ο και διευθυντής της ΚΟ αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσίπρας. Τη θέση του Συντονιστή ΕΠΕΚΕ αναλαμβάνει ο Παύλος Πολάκης ενώ οι τομέαρχες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. 

Στην ψηφοφορία πέρασε η ενιαία πρόταση με 29 υπέρ και 15 λευκά.

Η πρώτη ομιλία Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ 

Νωρίτερα στην πρώτη του ομιλία στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε με ενωτική διάθεση λέγντας μεταξύ άλλων ότι «είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη που παίρνω το λόγο για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην Κ.Ο. και υποχρέωση απέναντι στους πολίτες και στην πατρίδα μας να υπηρετήσω μαζί με εσάς τις ιδέες τις αξίες του αριστερού και προοδευτικού κόσμου».

«Εμείς οι 48 έχουμε την πιο νωπή δημοκρατική εντολή των ψηφοφόρων μας. Αναλαμβάνουμε την τεράστια ευθύνη να τους τιμήσουμε. Να σταθούμε δίπλα τους και να τους υπηρετήσουμε. Εμείς εκπροσωπούμε την εθνική εξαίρεση του πρωθυπουργού της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών» σημείωσε ενώ τόνισε ότι η «Η διαδρομή του καθενός από εσάς αποτελεί ξεχωριστό οδικό χάρτη για ένα συμπαγές μέτωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM