Ο Βορίδης αποκάλεσε τον Κασσελάκη «κ. Φαμελλάκη» στη Βουλή

Ο Βορίδης αποκάλεσε τον Κασσελάκη «κ. Φαμελλάκη» στη Βουλή Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολούθησε σήμερα για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τα έδρανα της Βουλής τη συζήτηση στην Ολομέλεια. Όμως ο Μάκης Βορίδης παίρνοντας τον λόγο μπέρδεψε το όνομά του.

Ο Μάκης Βορίδης καλωσόρισε τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος παραβρέθηκε στην συζήτηση της Ολομέλειας για να παρακολουθήσει την ομιλία του Σωκράτη Φάμελλου.

Ο υπουργός Επικρατείας χολιάζοντας την ομιλία Σωκράτη Φάμελλου, είπε πως «Ελπίζω η πρώτη παρουσία υπό την ιδιότητα  βεβαίως του ακροατή της διαδικασίας στο Κοινοβούλιο για τον κ. Φαμελλάκη… για τον Κασσελάκη συγγνώμη… να μην ήταν απογοητευτική, γιατί αυτά που ακούσαμε από τον κ. Φάμελλο ήταν εντυπωσιακά»

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το λάθος του Μάκη Βορίδη και εκείνος έσπευσε να αιτιολογηθεί λέγοντας πως «έκανα ένα λάθος τώρα μην κάνετε έτσι. Έκανα ένα λάθος και το διόρθωσα γιατί είστε έτσι; Δεν είναι σωστό».

  

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM