ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δεκέμβρης του 2008 υπήρξε μια νεανική κραυγή για δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δεκέμβρης του 2008 υπήρξε μια νεανική κραυγή για δημοκρατία Facebook Twitter
1

Σε μία λιτή δήλωση για τη σημερινή, 9η επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ο Δεκέμβρης του 2008 υπήρξε μια νεανική κραυγή για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, για μια καλύτερη ζωή χωρίς φόβο».

Ολόκληρο το tweet όπως δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του κυβερνώντος κόμματος:

Νωρίτερα, και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είχε στείλει το δικό του μήνυμα για τη σημερινή ημέρα μνήμης με αναφορά σε σύνθημα γραμμένο σε τοίχο της Αθήνας.

«Ο Δεκέμβρης ήταν ερώτηση. Γράφτηκε σε έναν τοίχο της Αθήνας εκείνες τις ταραγμένες ημέρες του 2008. Σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, η νέα γενιά, ο λαός μας έδωσε και δίνει έναν δημιουργικό αγώνα ενάντια στον φόβο, χωρίς κουκούλες, με καθαρό πρόσωπο για μία πιο δίκαιη κοινωνία» ανέφερε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Πολιτική / Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε λύκειο της περιοχής - «Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
LIFO NEWSROOM
Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800 χιλ. ευρώ

Πολιτική / Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800.000 ευρώ τον μήνα

«Θα καταθέσουμε αύριο δήλωση συμμετοχής στο SAFE, με το 1,2 δισ. ευρώ δημοσιονομικό χώρο που μου έδωσε μετά από διαπραγμάτευση το υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Νίκος Δένδιας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το ξέρω για πολλούς είναι ενοχλητικός συμψηφισμός, αλλά ρε γμτ τι σόι κοινωνική , πολιτική ευαισθησία είναι αυτή που δεν συμπεριλαμβάνει ΠΟΤΕ θύματα από τρομοκρατικές ενέργειες ? τόση μικρόνοια ? Ναι 3 ψυχές και ένα έμβρυο κάηκαν με τον πλέον βάρβαρο τρόπο σε επεισόδια που ίδια άτομα μονοπωλούν επι χρόνια και τα κοινωνικά αντανακλαστικά παραλυμένα έως και εχθρικά απέναντι στα θύματα ! Τον Δεκέμβρη (!) του 2008 πιτσιρίκια με χυδαίο κυνισμό έκαιγαν περίπτερα φτωχών ανθρώπων σαν διαμαρτυρία απέναντι στο “φασιστικό κράτος ” βγάζοντας σέλφι με φόντο τη φωτιά και όλα αυτά κατα τον συριζα είναι κοινωνική αλληλεγγύη και κατα τον ΠΘ ειναι ερώτηση ! σε τι επιτέλους ? αν μάθουμε ποτέ την ηλίθια ερώτηση θα υπάρχει και συνέχεια με κάποια απάντηση ? Η συνέχεια ειναι live ως επιβράβευση της αρρωστημένης καφρίλας που αναπαράγεται με τοξικό στερεότυπο ΜΙΣΟΥΣ συντηρώντας έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο , γιατί αυτός ο χώρος συντηρείται με πολιτικό μίγμα μάρκετινγκ που αναπαράγει ρηχή διαμαρτυρία , στερημένα συναισθήματα και παντού γύρω εχθρούς. Φτάνει πια , μπουχτίσαμε 40 χρόνια μούχλα !