ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δεκέμβρης του 2008 υπήρξε μια νεανική κραυγή για δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δεκέμβρης του 2008 υπήρξε μια νεανική κραυγή για δημοκρατία Facebook Twitter
1

Σε μία λιτή δήλωση για τη σημερινή, 9η επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ο Δεκέμβρης του 2008 υπήρξε μια νεανική κραυγή για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, για μια καλύτερη ζωή χωρίς φόβο».

Ολόκληρο το tweet όπως δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του κυβερνώντος κόμματος:

Νωρίτερα, και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είχε στείλει το δικό του μήνυμα για τη σημερινή ημέρα μνήμης με αναφορά σε σύνθημα γραμμένο σε τοίχο της Αθήνας.

«Ο Δεκέμβρης ήταν ερώτηση. Γράφτηκε σε έναν τοίχο της Αθήνας εκείνες τις ταραγμένες ημέρες του 2008. Σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, η νέα γενιά, ο λαός μας έδωσε και δίνει έναν δημιουργικό αγώνα ενάντια στον φόβο, χωρίς κουκούλες, με καθαρό πρόσωπο για μία πιο δίκαιη κοινωνία» ανέφερε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το ξέρω για πολλούς είναι ενοχλητικός συμψηφισμός, αλλά ρε γμτ τι σόι κοινωνική , πολιτική ευαισθησία είναι αυτή που δεν συμπεριλαμβάνει ΠΟΤΕ θύματα από τρομοκρατικές ενέργειες ? τόση μικρόνοια ? Ναι 3 ψυχές και ένα έμβρυο κάηκαν με τον πλέον βάρβαρο τρόπο σε επεισόδια που ίδια άτομα μονοπωλούν επι χρόνια και τα κοινωνικά αντανακλαστικά παραλυμένα έως και εχθρικά απέναντι στα θύματα ! Τον Δεκέμβρη (!) του 2008 πιτσιρίκια με χυδαίο κυνισμό έκαιγαν περίπτερα φτωχών ανθρώπων σαν διαμαρτυρία απέναντι στο “φασιστικό κράτος ” βγάζοντας σέλφι με φόντο τη φωτιά και όλα αυτά κατα τον συριζα είναι κοινωνική αλληλεγγύη και κατα τον ΠΘ ειναι ερώτηση ! σε τι επιτέλους ? αν μάθουμε ποτέ την ηλίθια ερώτηση θα υπάρχει και συνέχεια με κάποια απάντηση ? Η συνέχεια ειναι live ως επιβράβευση της αρρωστημένης καφρίλας που αναπαράγεται με τοξικό στερεότυπο ΜΙΣΟΥΣ συντηρώντας έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο , γιατί αυτός ο χώρος συντηρείται με πολιτικό μίγμα μάρκετινγκ που αναπαράγει ρηχή διαμαρτυρία , στερημένα συναισθήματα και παντού γύρω εχθρούς. Φτάνει πια , μπουχτίσαμε 40 χρόνια μούχλα !

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ