ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη στη ΔΕΘ- Στη Θεσσαλονίκη Παππάς, Φάμελλος Πολάκης και άλλοι 12 βουλευτές

ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη στη ΔΕΘ- Στη Θεσσαλονίκη Παππάς, Φάμελλος Πολάκης και άλλοι 12 βουλευτές Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με τον Σωκράτη Φάμελλο, τον Παύλο Πολάκη και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την 88η Διεθνή Έκθεση (ΔΕΘ), στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα ενότητας και συστράτευσης εντός του κόμματος. Η επίσκεψη αυτή έρχεται σε μια περίοδο ταραχώδη, με την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη να έχει προκαλέσει αναταραχές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότεροι από 14 βουλευτές και κορυφαία στελέχη, συμπεριλαμβανομένων μελών της Πολιτικής Γραμματείας, συγκεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, σε μια κίνηση στήριξης και προβολής της κομματικής ενότητας. Η παρουσία του Παύλου Πολάκη, που έχει ήδη εκδηλώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, ξεχώρισε μεταξύ των στελεχών, ενώ και άλλοι βουλευτές που στηρίζουν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, όπως η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Γιώργος Γαβρήλος, παρευρέθηκαν επίσης στην έκθεση.

ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη στη ΔΕΘ- Στη Θεσσαλονίκη Παππάς, Φάμελλος Πολάκης και άλλοι 12 βουλευτές Facebook Twitter
ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ/ Φωτ.: Eurokinissi

Ο Νίκος Παππάς, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, εμφανίστηκε αισιόδοξος, δηλώνοντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3: «Είμαστε πάντα αισιόδοξοι και τις δυσκολίες τις ξεπερνάμε συλλογικά». Η παρουσία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη ΔΕΘ, σύμφωνα με τον ίδιο, αποσκοπεί στην αποστολή ενός μηνύματος ενότητας και συμμετοχής στις εξελίξεις, παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις που υπάρχουν εντός του κόμματος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ, ο κ. Παππάς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσο Τζήκα, όπου υπογράμμισε την ανάγκη διασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα της έκθεσης. Ο ίδιος επισήμανε ότι το έργο της ανάπλασης του συνεδριακού και εκθεσιακού κέντρου δεν θα επιτύχει πλήρως με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, η οποία χρησιμοποιείται για την ανακαίνιση, και ότι δυστυχώς δεν εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης.

ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη στη ΔΕΘ- Στη Θεσσαλονίκη Παππάς, Φάμελλος Πολάκης και άλλοι 12 βουλευτές Facebook Twitter
ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ/ Φωτ.: Eurokinissi

Παράλληλα, ο κ. Παππάς εξέφρασε ανησυχία για τις μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στα έργα υποδομής από το 2019 και τόνισε την ανάγκη να προχωρήσουν τα έργα γρήγορα ώστε η Θεσσαλονίκη να αναλάβει τον ρόλο που της αξίζει ως κεντρικό σημείο ανάπτυξης και προόδου.

ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη στη ΔΕΘ- Στη Θεσσαλονίκη Παππάς, Φάμελλος Πολάκης και άλλοι 12 βουλευτές Facebook Twitter
Νίκος Παππάς/ Φωτ.: Eurokinissi

Μετά τη συνάντηση, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιηγήθηκαν στα περίπτερα της έκθεσης, ενώ παράλληλα ακολουθούσαν τα δικά τους προγράμματα συναντήσεων, σε μια άτυπη προεκλογική εκστρατεία που ήδη διαφαίνεται στους κόλπους του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη στη ΔΕΘ- Στη Θεσσαλονίκη Παππάς, Φάμελλος Πολάκης και άλλοι 12 βουλευτές Facebook Twitter
Παύλος Πολάκης/ Φωτ.: Eurokinissi

Ο Νίκος Παππάς συνοδεύτηκε από τους Σωκράτη Φάμελλο, Παύλο Πολάκη, Κατερίνα Νοτοπούλου και άλλους βουλευτές, που ενωμένοι επιδιώκουν να ενισχύσουν τη δυναμική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και την 88η ΔΕΘ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ