Συνεργάτες Σαμαρά: Ούτε έδωσε, ούτε του ζητήθηκαν εξηγήσεις

Συνεργάτες Σαμαρά: Ούτε έδωσε, ούτε του ζητήθηκαν εξηγήσεις Facebook Twitter
Τι αναφέρουν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά για τη σημερινή του απουσία από τη Βουλή - EUROKINISSI
1

Διαψεύδουν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά πως έδωσε εξηγήσεις για τη σημερινή απουσία του από τη Βουλή κατά την ψηφοφορία επί της τροπολογίας για τις ποινές στο ποδόσφαιρο.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «ο Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί».

Νωρίτερα, πηγές από τη Νέα Δημοκρατία ανέφεραν πως ο πρωθυπουργός φέρεται να είχε καλυφθεί από τις εξηγήσεις του κ. Σαμαρά ο οποίος επικαλέστηκε «προσωπικούς λόγους» για την απουσία του. Όπως δήλωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, ο κ. Σαμαράς του τηλεφώνησε μετά την ψηφοφορία και του είπε πως «οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί».

Υπενθυμίζεται, πως ο Αντώνης Σαμαράς έλειπε και από την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επικαλούμενος το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Τότε είχε στείλει επιστολή, στην οποία δεν αναφερόταν ονομαστικά στην Αικατρίνη Σακελλαροπούλου: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής, όπως γνωρίζετε βρίσκομαι στο εξωτερικό και με την παρούσα επιστολή σάς γνωστοποιώ ότι αν ήμουν παρών, θα ψήφιζα σύμφωνα με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ